Tetszik egy fotó? Vásárlással és egyéb lehetőségekkel kapcsolatban írj nekem az alábbi elérhetőségeken: aquilaphoto.blog@gmail.com *** Do you like an image? For ordering a print or collaboration contact me via e-mail: aquilaphoto.blog@gmail.com

Workshop jelentkezés

Töltsd ki a jelentkezést!

További részletek:

Időtartam: 5 óra + ebédszünet, azaz: 12:00-17:30.
Érkezés, lehetőség szerint 11:45-ig.

A modellautó fotózás kurzus előtt ajánlott egy "Bevezetés a Toy Photography-ba" alkalmon való részvétel, mert itt sajátíthatod el a szükséges elméleti tudást és az alapvető gyakorlati tapasztalatot is.

A stúdióban hűtő és mikró is van, így aki hoz magával elemózsiát, el tudja tárolni, adott esetben megmelegíteni is. Van lehetőség étel rendelésre is. Természetesen az ebédszünet ideje (kb 30 perc) nem számít bele a workshop idejébe.

Fizetni, csak akkor szükséges, ha látom, hogy van elég jelentkező és elindulhat a workshop. Amennyiben megvan a szükséges minimum létszám (7 fő), abban az esetben is csak a workshop hetén utalni. Gondolom egyértelmű, de inkább leírom, ha valamiért a program elmarad, a teljes összeget azonnal küldöm vissza. A fizetéssel kapcsolatos információkat küldöm a visszaigazoló levélben.

Ha bármi probléma felmerülne, írj nekem az aquilaphoto.blog@gmail.com-ra!