Tetszik egy fotó? Vásárlással és egyéb lehetőségekkel kapcsolatban írj nekem az alábbi elérhetőségeken: aquilaphoto.blog@gmail.com *** Do you like an image? For ordering a print or collaboration contact me via e-mail: aquilaphoto.blog@gmail.com

Legford Meséi

Üdvözöllek Legfordban! Ha azt hitted, a LEGO készletek csak arra hivatottak, hogy a polcon porosodjanak, akkor dőlj hátra és merülj bele Legford fantasy világába! Reményeim szerint a Te lelki szemeid előtt is mozgóképpé változnak a fotók, ahogy követed a miniatűr hősök kalandjait! A fényképek elkalauzolnak a történet egy-egy jelenetébe, a térképen pedig a nagyobb összefüggéseket is követheted.

(A fejezeteknél a címekre kattints!)

A történetnek nem célja, hogy maradéktalanul realisztikus legyen. Ne vegyétek túl komolyan! Számos dolgot megőriztem a LEGO® Castle® új szettjének és régebbi készleteinek tulajdonságaiból. Az uralkodóházak neve is utal az eredetire (pl. Blackraeven = Black Falcon, Lionfort = Lionheart) kis módosítással. A Castle® egy nagyon ikonikus és klasszikus téma volt a kilnecvenes/kétezres évek készletei között, idén pedig a gyártó 90. évfordulója alkalmából újra megjelent egy elképesztő vár készlet (a történetben a legfordi vár). A Legford Meséivel ezt világot szeretném életre kelteni és ötvözni sokunk kedvenc műfajával, a fantasy-val.

Jó olvasást! :)

Böngészd át a világtérképet és Legford környékét!

beforeafter

Kontinens térkép

Fejlesztés alatt

Brickenwood régió

Jelenetek pontos helye

Legford's Neighbourhood

Under editing

Legford

Scene Locations

Ismerd meg az eddigi történet főbb szereplőit!

bernar